1. Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig. Herunder kan du læse om de oplysninger der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til dem og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser i forbindelse med de indsamlede oplysninger.

Vi indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Men du skal dog være opmærksom på, at du kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid orientere dig om de cookies vores hjemmeside anvender samt ændre eller tilbagetrække dit samtykke vedrørende cookies i vores Cookiedeklaration.

3. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet. Ved kommunikation via email opbevarer vi din e-mailadresse samt øvrige personoplysninger du indeholder i dine e-mails til os.

3.1. Hvilke oplysninger registreres

I forbindelse med forespørgsler på vores website, indtaster du følgende personoplysninger:

– Dit navn
– Din adresse
– Din e-mailadresse
– Dit telefonnummer

Endvidere registreres din IP-adresse.

3.2. Formål

Dine personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vores indsamling af personoplysninger er begrænset til kun at omfatte de oplysninger der er strengt nødvendige for os i denne forbindelse, samt for at opfylde gældende lovmæssige krav til f.eks. bogføring og regnskab.

3.3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3.4. Periode for opbevaring

Bogføringsloven stiller krav om at bogførings- og regnskabsmateriale opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Derfor opbevares dine personoplysninger ligeledes 5 år fra udgangen af det år, hvor du senest har foretaget køb på vores website.

Vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

3.5. Videregivelse af oplysninger

3.5.1. Udlejere af faciliteter du har lejet

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse deles med den / de specifikke udlejer(e) der udlejer de faciliteter du har lejet, da det er nødvendigt for, at de på betryggende vis kan levere den købte ydelse, herunder yde service og support til dig i lejeperioden.

3.5.2. Databehandlere

Vi anvender databehandlere (tredjeparter) til bogføring af dine køb (pt. Biily, Bredgade 33C, st. th., 1260 Købehavn K. – CVR-nr. 3323910) og til hosting af website (pt. UnoEuro Danmark A/S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg CVR-nr.: 31277477).

Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

3.5.3. Data om din brug af websitet

Data om brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Al data er anonymiseret og der er derfor ikke tale om videregivelse af personoplysninger. Oplysningerne anvendes til optimering, statistik og målretning af annoncering. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores Cookiedeklaration.

4. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@cphmusiclab.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

5. Hjemmesidens ejer- og kontaktoplysninger

Websitet ejes af:
Cph Music Lab
CVR-nr.: 33017049
Thorval Bindesbølls Plads 4, 2. tv.
1799 København V.
Telefon: 7027 3535
Email: hej@cphmusiclab.dk

6. Forbehold for ændringer

Den hurtige digitale udvikling kan medføre, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

7. Samtykke

Dit samtykke gælder for følgende domæner: https://oevelokale.nu

Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret d. 27. juli 2018